Suggest nama baby

Hye mommies gojes , Boleh share2 x nma cecomel bermula dgn 'Sya' . Gabungan yg menarik. Takde idea ni ? #25w

6 Balas

Syahriell Syazwan Syazmi Syafiq Syazreen Syabil Syaffran Syazwani Syazana Syaziera Syaziana Syalwani Syasya Syafura Syaraisya

🌺 Syafikha 🤭 (suggest nama sendiri) Syarah Syaratul Syahida Syafiza Syazwani 🐞 Syafiq Syamil Syahir Syazwan

saya pon cari nama anak bermula sha sbb saya ngan suami nama bermula dgn sha jgk ☺

syakir bermaksud besyukur/pengenang budi

Syakira..syafina..syawalnis..syafira...

Syamill