jerawat di badan

hye mommies , dari trimester kedua badan saya banyak jerawat , tetapi bila masuk trimester ketiga ni jerawat di badan menjadi jadi , makin banyak hingga ke belakang badan , ada juga di bawah dagu dan leher , saya ada mintak doctor ubat , dia bagi ubat sapu dan ubat cream tiub , tetapi bila saya pakai masih tiada perubahan , tak surut surut pun , macam mana ya nak kurangkan ??#pleasehelp #bantusharing

9 Balas

saya pun sama sis. tapi saya memang jenis jerawat kat badan/belakang. muka alhamdulillah clear🤣 time pregnant dia dtg balik, saya spray dgn tea tree body acne.. dah baik sket. rajinkan spray.