Nyeri bhagian punggung.

Hye mommies, ada tak yg experience rasa nyeri bhagian punggung?? Sy week 19. Kdang ada rasa nyeri bhgian punggung, tp x selalu. Normal ke??

9 Balas

Sy start 20w baru rasa ngilu tp ngilu dkt dlm iaitu di pintu serviks tmpt baby nk keluar. Boleh tny doktor. Sy rasa ngilu sbb budaknye dh berat & bila dia berada di area situ mnybbkn ngilu.

hi, norml tu sis. sy kena rsa nyeri tu sebelah punggung je😌klau dua² better lagi rsanya dri kena sebelah je😌 skrg sy dh 33w

bagi sy normal sbb baby dlm perut Makin membesar. Ni sy da 31week lg kerap terasa nyilu n sakit dibhgian punggung.

Saya pun dh start rasa sakit bahagian punggung.. sy baru 19week 2days

sda 2 ari sy ngeri bahagian punggung smpi ke kaki knpa ya?

normal sis..baby nak membesar tu..

normal. Sy pnh rsa

normal

Sama