37weeks?

Hye mommies, ada suggestion apa2 tak utk saya yg rasa mcm dh tggu hari. Kalau keluar lendir putih mcm keputihan tp besar mcm gam pun ada, pastu melekit2 je smlm kt peha, ingt kan air ketuban, tu tanda nk bersalin ke ? No bleeding lagi, cuma lendir besar jugak lah, tp tk terasa dia keluar dan saya tkde rasa sakit apa pun masa keluar tuuu?

1 Balas

Kalau lendir putih tu ada bercampue darah bru tanda nak bsalin