1st bby

Hye momies2 Bby sy bru sebulan lebih mcmtu,tiap kli dy mnum ssu btol sllu sgt tersedak lpstu btuk2 Hammm blh x momies2 suggestkn btol ssu yg ok sikit atau ada pndpt lain ke blh share ye momiess2 dgn sy... #1stBaby #terima kasih☺

1 Balas

Skrg guna botol apa? Rasanya problem utama tu lubang puting, better pakai size 0m+ tu, elakkn ambk L cut, X cut atau Y cut, puting jenis tu xmenitis bila tonggeng, tp bila hisap mmg keluar laju..suggestion sy puting pigeon wide neck size paling kecik..ank sy dh 2 tahun pn sy still bg dia pakai size kecik utk elakkn dia trsedak

5y ago

Skrg guna tomme tippee😅 bila tonggeng kuar jgk setitis2 tu tp cm laju jgk😬