Pengalaman bersalin

Hye momies boleh tak ceritakan pengalaman berasalin dekat hospital klang

4 Balas

5tahun lepas bersalin anak 1st dkt HTAR okay je.. nurse dan doctor baik2.. tp biasa lah ade je b'depan dgn nurse n doctor yg sombong.. kite buat hal kite sudah.. hehe.. Insya Allah hujung bulan ni sy check in dkt htar lagi b'salin yg ke2... semoga semuanya baik2 je ..

hai..ok je hsptl klang..doc n nurse pun baik2..sy dh 3x bsalin kt htar .dr bangunan lama..tahun ni mrasa la bsalin bangunan baru..hehe.insyaallah hsptl smua sama je..😁

hai mommy. saya sendiri tak pernah bersalin di hosp klang tapi dilahirkan di hosp klang 😂 hosp klang ni boleh dikira hosp yg sibuk. moga dipermudah urusan mommy ye

sy pun bakal melahirkan kat htar bulan depan InshaAllah hehe