SPOTTING TANDA KEGUGURAN ?

Hye mom , siapa ada pgalaman spotting lebih seminggu ? Saya dah masuk 5 hari spotting , kdg brownies kdg merah mcm drh haid tu . Dah pergi doktor da. Dah scan tpi rahim blm ada kantung, rahim membengkak ja tanda rahim pregnant. Doktor sruh dtg lg lepas 3week utk cek. Apa perlu saya buat? Sbb doktor pun x bagi ubat kuat rahim😫 Berharap ada janin 3week lagi di rahim 🥲 #7week

1 Balas

Kalau doktor tk bg ubat kuat rahim, banyakkan berehat. Bed rest kalau boleh. Jgn gerak sgt, jgn buat kerja berat. Sambil tu mkn folic acid dan doa doa je yg terbaik.