Air ketuban?

Hye mami semua. Kandungan saya skrg 25w, tiba² semalam dan pagi ni ada keluar sikit cairan. Warna tak pasti sebab kena baju, takde bau. Agak² itu air ketuban ke? Ada kesan buruk ke kalau biarkan atau saya kena terus rujuk ke hospital? Saya firstmom, tak tau pasal benda ni #firstbaby #pleasehelp #firstmom #bantusharing

1 Balas

Klu ketuban dia mengalir secara tiba2, mcm darah period. Klu jd mcmtu, cuba pkai pad & pantau. Klu pad basah lps sejam dua means ketuban.

2y ago

oh okey sis, terima kasih ya