mood msa mengndung

Hye ibu²👌...mood sya skrang lain mcam...mood sya..suka sngat mrah suami msa mngdng ni😑wlaupun dia x buat slah...ksian suami sya...slalu kna mrah..😑..knapa ya??....😣apa yg sya nk...klau x dpat msti sya nngis😟..ssuh sngat nk kwal...knapa sya jdi mcam ni....suka sngat mrah...😩klau x mrah sya nngis...knapa la dngan emosi sya ni..😟.. #komen #24w 3day #bru ank prtama

1 Balas

Biasa la tu ibu. Ibu mengandung ni emosi mmg sgt sgt fragile. Sy sendiri pun yg pernah ada pengalaman mengandung pn masih tak pandai kawal emosi. Cumanya emosi sy tk lepas pd suami tp suami perasan emosi sy kerap berubah. Ibu mmg tk boleh nk kawal emosi 100% tp at least sblm lepaskan emosi kita tu kita fikir dulu baik buruk kejadian selepasnya nnti. Semoga urusan ibu dipermudahkan 😊