Cadangkn set bersalin

Hye ibu2 smua ble x bgi cadangan set bersalin apa yg bgus.. Jenama Danita ok ke?

10 Balas

Hi sis, Produk dari Jamu Tun Teja ada set untuk ibu berpantang. Cepat dan mudah untuk ibu consume. Plus dapat beri ibu boost energy and milk booster. All herba base lengkap dengan sabun ginseng herbal untuk mandian dan sabun untuk muka juga. Nak cuba dan tahu lebih lanjut boleh wassap www.wasap.my/60162063430/SetBerpantangbyJTT

Macam saya, saya guna set Sariayu. Set sariayu ni murah je, boleh beli di shopee. Maaf, saya tak pernah guna Danita, jadi tak pasti set bersalin Danita bagus atau tak. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

spupu sya guna nonaroguy.. katanya mkn nonaroguy nk mmbuang pun senang.. tak ada sembelit2 mcm brsalin anak first..

sy guna shaklee..dr hamil sampai brsalin,menyusu..

sy pun confius na guna nona roguy or amway😖

Saya guna nonaroguy

sya guna nonaRoguy

saya guna keepdara..

nona roguy terbaik

sy konsum shaklee