payudara sakit

hye ibu2 skrg saya mengandung 35w tapi skrg payudara saya sakit sebelah kiri tepi bawah ketiak mcm dlm gambar tu . adakah normal ? saya takut kalau ada penyakit lain dtg 😭 rasanya sakit sangat . #ingintahu #firstbaby

payudara sakit
4 Balas

Bahagian antara bawah payudara dgn perut ka maksud sis ? Normal kalau mcm tu . Selalu terjadi sebab baby membesar dan perut sis dah mampat . Atau baby banyak ke arah kiri sis . Bila baring susah untuk tukar posisi tapi sis kena letak bantal ketika baring . Bangun dengan perlahan jgn terburu . Andai sis ragu boleh refer doktor tak kisah di swasta mahupun kk . Dapatkan kepastian , kondisi ibu tak sama dgn kondisi ibu2 lain . Badan berbeza untuk rasa .