Air Sunquick

Hye ibu2 semua,Assalammualikum... Sy nak tanyalah Pati sunquick oren too elok x untuk kawal kencing manis....sy dah 33week ondiet....atau ibu2 semua ade pengalaman xnk bg result tinggi....dan nak tanya normal ke bby sllu mengeras sampai kita akn sesak nafas....kadang nak tydo risau perut..sebab sllu mengiring je...tq semua

1 Balas

Saya minum Oren sunquick yang bancuh dari awal pregnant Sampai sekarang dah beranak baby pun dah 6bulan... 😁 Ada nurse suggest suruh minum, sebab dulu alahan teruk. Tapi masa check kecing manis semua OK, x da masalah. Hb pun cantik2 ja..

5y ago

Semoga dipermudahkan segala urusan... In shaa Allah... Aamiin...