Ganilia Vs Neurogain

Hye ibu2 semua. Antara ganilia dan neurogain which one is better? Org kata bagus mkn neurogain utk pkembangan otak bby tp bby akn jd aktif sikit. Tp bace2 dkt facebook byk klinik2 rekomen ganilia. Fyi sy takde mslah spjang hamil ank sulong ni dan consume iberet sejak dr awal kehamilan. Adakah sy tak perlu apa2 suppliment lg?

2 Balas

Neurogain tu penambahan supplement je tu sis untuk perkembangan otak yg lebih maxima. If sis tak amik pon ok je asalkan supplement untuk baby dlm kandungan yg utama tu sis kne focus