Ingin tahu

Hye ibu² saya nak tanya , biasa berapa minggu baru baby dalam kandungan akan bergerak . Lagi satu , boleh share tak bagi y ada pengalaman . Apa tanda² keguguran . Terima kasih semua

1 Balas

tanda gugur mgikut pglmn sy dlu msa sy 6w ,, ad kluar darah light2,spotting, pastu check jntung xnmpk, pastu perut mmulas rengat mcm segugut teruk, then trus kluar darah ketul2 incl kantung . Alhamdulillah xkena cuci sbb kluar sendiri.