Hamil semula??

Hai mommy2...boleh tak share pengalaman berapa lama menanti hamil semula selepas keguguran,dan tips2 untuk hamil semula selepas keguguran? Terima kasih kerana sudi berkongsi?

2 Balas

lpas gugur 7w, berpantang 40hari. lepas 3 kali suci, trus usaha balik, Alhamdulillah skang dah 28w. tips utk hamil, mgkin sis bleh google posisi yg ssuai semasa xxx, bulan puase ni, elok usaha time sahur. byakkn doa. dah bersama jgn terus bgun, lapik pnggong agar mnaik skit. mgkin dlm 5-10min. hak lain tawakkal. sy doakn sis berjaya.

Makan acid folic