Tunggu Masa

Hye ibu2... Sabtu mnggu ni da due.. Tp xde tnda2 nk bersalin.. Rsau.., ? #1stbaby

16 Balas

Mcm my sis bersalin mse 38 weeks, mse 36w 2 ke 38 w 2 dia dh mula jln itik dlm umh mmg bnyk brjln, org indon bg petua,klu nk salin normal, blik dri mkn kt luar trus trun drh, trs gi hosp, tgh azan solat jumat salin baby boy,

Semoga dipermudahkan urusan mommy....saya pon tggu mase je nie...siap pujuk baby suh kuar dah... #1stbaby #23022020

Due date saya 15-2-2020, tapi hari Ini saya Sudah start sakit Perut dng pinggang, keluar keputihan banyak

Xpa. Truskan monitor pergerakan baby, banyakkan berjalan, kalau dpt, slalu bsama dgn suami

Sma la sis,sya pun tgah tggu due date 14/02 nie...tpi Blum jga ada tnda

Sy sblum due..sy bykkan brjalan...alhamdulillah..sblum due sy brsalin sda

4y ago

Doctor pun ckp mstih kuat kn ba jln supya cpt pembukaan tu

Sabar ya sis. Byk2 bertenang & insya allah tiba masanya deliverylah tu

4y ago

Wc sis

Cuba tips pusing mall sis , kerap brsma , mnom air kelapa

Muga d permudhkn. Byk kn zikir n doa sis.

Semoga dipermudahkan segalanya sis ....