mengidam makanan

hye ibu2. nak tanya, apa jadi kalau kita mengidam makanan tapi tak boleh/ tak dapat mkn? sbb skrg ni saya betul2 craving nak makan maggi kari mentah 😭😭 boleh ke? dh try lupakan craving tu tapi takdapat. taknak sedih and stress tp susah jugak kalau mengidam mcm ni 😭 #bantusaya #firstmom

24 Balas

maggi kari mentah tu maksudnya yang kita makan tak yah masak tu ke?.. makanlah awak.. sikit2 je..

tak de apa pun.. saya mengidam nak lempeng kelapa.. dari awal pregnant sampai beranak tak jumpa..

Kalau awk teringin sgt jamah la sikit…sy fhm perasaan teringin tu..mmg xblh lupa selagi nk.

Boleh je sis. Jangan makan hari2 je. 😂