Nak tanya

Hye ibu2 nak tanya , anak sy diam2 makan vitamin c yg dlm gmbar tu bahaya x ? Nii vitamin yg kk bgi rasanya ibu2 taw kn vitamin nii. Bahaya tak ?anak umur 3thun 9bulan .#mommybuntu #jangandibully #pregnancy #seriusnanya

Nak tanya
1 Balas

hurmm maaf puan sy tidak psti ttg ini..tp apa sy blh nshtkn better puan tnya pada yg pakar..nk2 vitamin puan mkn ni dos dia tggi kan tidak sesuai utk kanak2 berumur sedemikian..?? anak puan makan habis sebiji ke mcmne ea?? kalau ikutkan bila d baca dekat few artikel jika dos berlebihan blh mengakibatkan kerosakan ginjal..jd better puan bwk ank g klnik dan chck n tnye doc apa perlu puan lakukan jika ank mkn vitamin yg xsesuai tuk umur nya .dgn dos yg tggi...mg dpmudahkan segalanya..aamiin... https://may.healthycatchups.com/upotreblenie-vitamina-s.html #TAPSupermoms

3y ago

most wlcme..😉jg dri bebaik ea..😘