Checkup anak kat klinik swasta .

hye ibu2 ! nak tanya ada tak ibu2 kat sini bawa anak follow up checkup kat klinik swasta ? berapa ye kos utk anak bawah setahun n bawah dua tahun ? tmasuk dgn cucuk vaksin semua ke ? selama ni mmg follow up kat kk tapi disebabkan suami byk kerja skrg dpt pulak tarikh lain2 dua org anak ni mmg susah suami nak minta cuti or time off . mcm tadi pun lambat sikit pergi dah kena marah dgn misi kk kata tak tepati masa la nak tolak appointment kami sebagainya padahal kami tetap sampai jugak pagi tadi bukan tak pergi langsung or pergi lewat petang cuma lambat sikit sebab suami ambik time off kat tempat kerja dulu sebelum balik ambik kami pergi kk ermmm lagipun dah berapa kali misi kk ni main sound2 org je tanpa dgr pjelasan dulu n byk lagi la peragai tak mmuaskan hati tapi tak semua misi gitu cuma yg jaga bahagian kami bmasalah sikit #bantusharing #ingintahu

1 Balas

Hi mommy. Kena survey dekat klinik swasta yang mommy nak sebab range harga berbeza. Kena standby check up n vaksin RM100 atau lebih gitu selalunya.