macam mana nak ajar anak susu botol

Hye ibu2, mcm mana nak ajar ank susu botol.. jan tahun depan sya dah kena start turun krja, tapi baby masi x mint nak susu botol,. Baby hnya isap skjap2 shaja lpas tu dia tolak .. skrg sy bg susu soya sbb susu lembu mcm dia tak ngam, tiap kali bg susu lembu area mulut smpai pipi baby akn jd merah merah mcm kena gigi nymuk. Ada yg blh bg pndangan x😢

1 Balas

mcm sy, sy df dulu, dlam 5 min mcm tu. lpas tu, trus bg botol. lama2 dia boleh dh dgn botol tp kalau org lain bg je. kalau ibu dia yg bg, dia xnak 😅