Chemical pregnancy or not

Hye haritu 13/3 Doktor ckp maybe sy chemical pregnancy lepas keluar darah merah haritu ..dia suruh Check Upt 4/4 tapi sy try Check td mcm ada line halus sgt mcm x nmpk pon ada …tp 2 minggu ni sy kerap kencing…perut kembung Dan tak selesa…kadang tu mcm pening nk pitam masa puasa ni …lelah dan sebagainya ..tp check Upt negative juga..so apa pendapat semua? Possible ke sy sebenarnya mengandung? 🥺#ingintahu

1 Balas

Test guna clearblue /Dip N Tell. Dua ni sensitivity level tinggi. Simptom period dan hamil hampir sama. Jadi susah nak agak.