Scan

Hye boleh sy tau .. ibu2 semua buat scan detail dulu ke atau scan gender dulu ye?? Berapa week kita boleh scan ye??

17 Balas

Sy 19 weeks scan gender. 24 weeks detail scan. Tapi kalau nak jimat buat sekalikan je scan gender & detail scan masa minggu ke 20 ke. Macam sy buat asing2 sbb mmg ambil pakej antenatal kat klinik tu.

Saya tak sabar, 18 minggu saya scan gender dlu. Masuk kandungan 22 minggu saya scan details terus.

Buat detail scan dia scan sekali dgn gender. 20w-24w tmpt sy dia suggest utk detail scan.

Detail scan blh trus nampak gender dia sis.. Lau nk jimat tgu msa utk buat detail scan je

Last week saya buat detail scan.. Masuk 24w..once buat detail scan akan tau gender...

Klau buat detail scan boleh tahu gender sekali dan complete semua organ dalaman baby

21 weeks sesuai untuk buat detail scan. Dah buat mmg boleh tahu gender terus. 😊

Kali ni saya tunggu 5 bulan buat detail scan terus nampak jantina. #kelahiran ke4#

masa buat details scan tu doc akn bagitahu skli gender baby kita sis..insyaAllah

Sy buat detail scan masa 24week. Masa tu dah bleh tgk semua termasuk gender😊