buaian elektrik

hye.. boleh minta pendapat dn kata2x semangat tak.. betul ke buaian elektrik tak bagus untuk perkembangan otak baby?anak sye jenis nak tidur mesti nak sye pegang dn henjut baru tidur, so sye beli buaian elektrik, supaya dia mudah tdr n sye boleh buat krja rumah, kalau tak, nak tdr msti nak berpegang.. jadi terfikir2x bila ada orang2x lama yg tegur kata buaian elektrik tak bagus untuk otak baby..

12 Balas

1st&2nd baby sy pakai dr dorang dlm pantang. alhamdulillah anak2 sy okay je. dn sgt memudahkan utk sy buat kerja. kita buka pakai level yg membahayakan pon. kita pakai level yg bersesuaian dgn anak kita. jd jangan risau