baby poo poo

Hye. Baby boy. 5monts 15days. Semalam dia poo poo, tengok penuh macam serbuk hitam di diapers dia. Ada mummy same case with me? Please share your thoughts. 2 days before ada bagi dia buah kurma.

baby poo poo
2 Balas

normal rsnye..tp tula awal juga ea puan bg ank puan makan buah kurma sebelum usianya 6bulan. sebab biasanya sebelum umur 6bulan usus baby belum matang lagi

normal sis. anak saya dulu mse 6 bulan saya bg mkn brokoli,bila dia poopoo pun kluar biji2 hijau brokoli tu😅