pil noriday

Hye. Assalamualaikum Mau tanya kalau ambil pil noriday memang lambat datang bulan ka.? Aku ni dah 8bulan belum datang haid

2 Balas

Sy pon pnah consume pil noriday lepas bersalin anak first sbb bf. Tp period sy tk menentu darah asyik kluar je..dlam sbulan 2x dtg period dgn snggugut lgi. Huhu takot sgt.last2 jmpa dr pakar dia suggest yasmin. Alhmdulillah period ok regular stiap bulan

5y ago

Kbykan org tk dtg period tp mgkin pil tu tk sesuai dgn sy dr ckp masalah hormon..

Wslm. Firstly kalau fully breastfeed baby memang usually lambat dtg bulan. On noriday pun biasanya mcm tu, especially kalau bfeed anak sekali

5y ago

Oh...macam tu