Clomid And Hucog

Hye is anyone here experienced for fertility treatment using clomid and injection hucog or prenyl?

2 Balas

Sya ada amik clomid☺️

5y ago

Sya on clomid awl bln 2..lps tu 13/2 sya scan utk scan tekur. Tpi dr ckp xde telur matang.. Ada satu telur besar tpi nmpk blom matang.. Jdi dr xbgi hrpn dpt prgnt bulan tu.. Dia ckp dlm 2mggu kmgkinan period.. Msk bulan 3 tu sy blom jugak period. So 12/3 sya cek lah UPT.. Sja² cek.. Sy dpt kptsn postve.. Hehe.. Sya pun xsngka.. Mujur sya xde mkn apa² ubt lps tu. Just folic acid ja.. Xpernah stop.. 😅 17/3 sya pergi lah scan.. Tpi time tu nmpak kantung kecik je.. Dr ckp mgkin msh kecik dlm 4weeks mcm tu.. Dia sruh dtg blik 2mggu..dlm 2mggu tu bru nmpk ada fetal n degupan jantung.. Sya cerita pengalaman sya sis.. Terpanjang pulak.. Sis ikhtiar lah.. Mane tahu lps ni rzki sis.. Jgn putus asa❤️