tanda bersalin

hye alls.. mcm mana nak bezakan keputihan & mucus plug ye? sy dh 38w3days.. bbrp hari ni kerap kuat cecair putih disertakn dgn skt kt ari2 & pinggang,baby mngeras. hari ni makin kerap pulak.. please answer it for me.

5 Balas

mcm sy wktu tu kluar Mucus , dia mcm .. cuba google . tgk gmbr mucus tu mcm mna . sy dh kluar mucus tu , dptg hari , subuh esok sy trus beranak . smga dprmdhkn sgala urusan momies smua 😘

Sy pn..38weeks 2dys..sakit kt ari2 nk jln pn ssh..lg2 nk bgn..skli dye menangkp..aduhaii.. ank sblm ni xde cmni..

Mucus plug lendir+darah..klu cecair xbbau air ketuban..

mucus plug memang lendir2 dan lutcahaya... bukan cecair

Me also confius 😂 same week too mummy