scan tp tk nampak lg baby

Hye.. ade sesiapa yg mcm sy?.. scan tp baby tk nampak sangat.. sy cuma risau je. Tp doktor pesan selagi tak turun darah.. masih ada harapan.. mungkin masih baru.. #firstbaby

scan tp tk nampak lg baby
29 Balas

kwn sy pon cm tu tp doktor msukkn alat kat rahim so blh nmpk bby ..so try la p klnk yg blh chck dlm rahim

Sy pun doc ckp x nmpk sb kna halang nan fibroid sy mampu tggu msa lagy 4 minggu utk scan lagy

Tunggu t bby besr kit nmpk lah tu yg pentng selalu positf kena hppy selalu ok insya Allah ad rezeki

Saya 5 weeks pun xnampak ape2..just kantung je..bila 8 weeks baru nampak baby n jantung

Cari klinik yg da TVs( transvaginal scan).. .. 6 weeks patut da nampak heartbeat.

Saya scan 11week baru nampak baby gerak2 ckit. Bawah 8week kdg tak nampak lg.

Momy bertenang ya. Jgn risau² ya. insya'Allah bby selamat.

Masih awal sis....seeloknya scan bila dah 8weeks ke atas

Bpe weeks sis? Sy scan 7 weeks dah nmpk heartbeat baby

jgn rsau. doa ja banyak2. Saya pun macam ni jugak.