bleeding

hy semua . pernah x siapa² yg bleeding sampai 2kali . sy dh 5w 3d . yg firts bleeding doktr cakap baby ok . yg kedua ni bleeding lgi . apa patut sy buat . risau dngn kandungan sy ni . maaf la . sy firtstime prggnt

2 Balas

Jumpa doktor lagi. Sy 3 hari bleeding, 2hari tu pergi klinik. Jari ke3 pergi hospital terus. Tanya doktor perlu makan ubat kuat rahim or x.

Sy bleeding masa 5w.. Doktor scan ada bby.. Doktor bg ubat hormon duhapston.. Lpstu dh x bleeding..

4y ago

Itu la.. Saya pun baca mcm tu.. Ni 2nd baby. Saya terkejut sbb smlm saya pergi klinik doc Ckp boleh check heartbeat tpi bby saya blum ada heartbeat.. Isau saya tau.. Thanks mummy😘😘😘