Confused hmmm

Hy , nk tnya . Gmbr 1 (18/12) bersamaan dengan 13dpo sy ad buat opk dngn upt dip and tell. Mse tu upt dip and tell tu samar2 . Sy buat guna fmu . Gmbr opk dn upt kedua (strip) tu sy buat pada tarikh (19/12) 14dpo. Strip tu nmpk samar kan? Ke mata sy je ehh? Huhu. Lepastu clearblue digital tu sy buat pagi ni. Jam 2am , (21/12) . Jd sy confused, sbrnya sy pregnant ke tak? 😅 Dua hari ni ada sakit pinggang yg amat. Tp masih tkde bleeding atau apalah . Spot pun takde. Huhu . Oh btw sy dh dpt opk peakk masa 5/12 tempoh hari. Ade tk sesiapa yg cbd dia -ve tl act pregnant je?#ingintahu #seriusnanya #pleasehelp #bantusharing

Confused hmmm
9 Balas

dah jumpa waktu subur ke sblm ni ? sy klau opk terang dpo 12 , upt samar . apa apa upt pun sy try samar . esok try lg upt dah terang sikit . itu sy la.. kalau awak blm jumpa waktu subur . mgkin bru nk subur .