g6pd

Hy mommy2 nk tnya sikit klau ank ada g6pd susu formula apa yg sesuai untuk bby haaa....sbb mnum anmum bby sembelit ngn kembung perut...skarang try ducth baby tp mnum ducth baby tahi bby x keras pn just 2 hari skali baru dia nk berak...tp mnum ducth baby perut baby kembung plak....ada sapa2 tahu x.....

2 Balas

biasanye kebanyakan bby camtu la sis..bkn stkat bby yg ada g6pd je..mmg kna try n error susu formula ni..x semua bby sma..ada yg ok ngn susu brand ni..ada yg ok ngn susu brand tu

5y ago

Ok2 tq sis....

Sy bg lactogen. Taie mmg x keras tp berak setiap hari. Kena try n error sis.

5y ago

Ooo yaka sis...bby sis ada g6pd jgak ka...