Scan baby 34 weeks

Hy boleh ke saya nak scan di klinik swasta saya dah34 weeks?.. dktr kd scan x nmpak pape saya sedih x nampak anak saya.. saya tak tahu jantina anak saya.. sampai sekarang..#bantusharing #firstbaby #1stimemom

Scan baby 34 weeks
2 Balas

sebelum nie ade scan tak? camne boleh tak nampak baby walaupun da 34 weeks?? better sebelum g scan...minum air masak banyak2 sampai terasa nak terkencing..

bole sis ,, scan kt swasta lg nmpk jelas .. sy masa scan kat KK xnmpk langsung .. pastu g swasta bru puas hati ,, nmpk jelas ..