Gifts!

My husband's birthday is coming. Any suggestions on what to gift him besides perfume, shoes, shirts etc. Anything special?

4 Replies

𝔻𝕠 π•ͺ𝕠𝕦 π•Ÿπ•–π•–π•• 𝕒 π•£π•–π•π•šπ•’π•“π•π•– π•™π•’π•”π•œπ•–π•£? 𝕠𝕣 π•šπ•€ π•ͺ𝕠𝕦𝕣 𝕀𝕑𝕠𝕦𝕀𝕖 𝕔𝕙𝕖𝕒π•₯π•šπ•Ÿπ•˜ π• π•Ÿ π•ͺ𝕠𝕦 π•’π•Ÿπ•• π•ͺ𝕠𝕦 π•¨π•šπ•€π•™ π•₯𝕠 π•˜π•–π•₯ π•™π•šπ•€ 𝕠𝕣 𝕙𝕖𝕣 π•’π•”π•”π• π•¦π•Ÿπ•₯ π•™π•’π•”π•œπ•–π••, π•₯π•™π•šπ•€ π•šπ•€ π•₯𝕙𝕖 π•”π•™π•’π•Ÿπ•”π•– π•ͺ𝕠𝕦 𝕙𝕒𝕧𝕖 π•π• π•Ÿπ•˜ π•“π•–π•–π•Ÿ π•¨π•’π•šπ•₯π•šπ•Ÿπ•˜ 𝕗𝕠𝕣. 𝕒𝕀 π•£π•–π•π•šπ•’π•Ÿπ•”π•– π•™π•’π•”π•œπ•–π•£π•€ π•šπ•€ 𝕙𝕖𝕣𝕖 π•₯𝕠 π•£π•–π•Ÿπ••π•–π•£ π•ͺ𝕠𝕦 𝕒𝕝𝕝 π•₯𝕙𝕖 π•€π•–π•£π•§π•šπ•”π•–π•€. 𝕠𝕦𝕣 π•€π•–π•£π•§π•šπ•”π•–π•€ π•šπ•Ÿπ•”π•π•¦π••π•–, π”½π•’π•”π•–π•“π• π• π•œ π•™π•’π•”π•œ, 𝕨𝕙𝕒π•₯𝕀𝔸𝕑𝕑 π•™π•’π•”π•œ, π•₯π•¨π•šπ•₯π•₯𝕖𝕣 π•™π•’π•”π•œ, π•–π•£π•’π•€π•šπ•Ÿπ•˜ 𝕠𝕗 π•”π•£π•šπ•žπ•šπ•Ÿπ•’π• 𝕣𝕖𝕔𝕠𝕣𝕕, π•¦π•‘π•˜π•£π•’π••π•šπ•Ÿπ•˜ 𝕠𝕗 π•ͺ𝕠𝕦𝕣 𝕀𝕔𝕙𝕠𝕠𝕝 𝕣𝕖𝕀𝕦𝕝π•₯, 𝕕𝕒π•₯𝕒𝕓𝕒𝕀𝕖 π•™π•’π•”π•œ, π•’π•Ÿπ••π•£π• π•šπ•• π•‘π•™π• π•Ÿπ•– π•™π•’π•”π•œ, 𝔸𝕋𝕄 π•žπ•’π•”π•™π•šπ•Ÿπ•–π•€ π•™π•’π•”π•œ, π•˜π•–π•₯ π•ͺ𝕠𝕦𝕣 π•“π•π•’π•Ÿπ•œ π•”π•£π•–π••π•šπ•₯ 𝕔𝕒𝕣𝕕 π•₯𝕙𝕒π•₯ π•”π•’π•Ÿ π•¨π•šπ•₯𝕙𝕕𝕣𝕒𝕨 π•’π•Ÿπ•ͺ π•’π•žπ• π•¦π•Ÿπ•₯ 𝕠𝕗 π•ͺ𝕠𝕦𝕣 π•”π•™π• π•šπ•”π•– π•’π•Ÿπ•• 𝕀𝕠 π•žπ•’π•Ÿπ•ͺ 𝕠π•₯𝕙𝕖𝕣 π•€π•–π•£π•§π•šπ•”π•–π•€. β„‚π•ƒπ•†π•Œπ”»π”Ύπ”Όπ”Όπ•‚π•Šπ•β„•β„‚@𝔾𝕄𝔸𝕀𝕃.ℂ𝕆𝕄

Buy him Playstation or Nintendo if he is into games? I bought Playstation pro for my husband's birthday and he loved it

Books, wallet, bag, games etc

Nintendo Switch