got cough

Hum da dua hari batuk2, rasa macam nak penat. Kes bjangkit dengan orang dekat tempat keja.. Patut x g jumpa doktor and ambil ubat? I'm 19weeks now #firstpregnant

2 Balas

Patut jumpa doktor klinik krajaan ya bkn klinik swasta/klinik luar.. Kadang batuk pmbawakkan...macam sy mse prgnant ank ke2,sy batuk 5bln..

5y ago

Ok baik...moga cepat sihat..Aamiin

Patut jumpe doktor utk dptkan ubat batuk yg sesuai. Amalkan air lemon madu suam

5y ago

Tq.. Mmg da start minum air lemon, just madu ja xda..but thanks ☺