Ketiak berbau

Huhu ibu2 nk tnye..mmg kalau awal2 hamil atau sepanjang hamil ni mmg badan atau ketiak akn cpt berbau ke ye...tapi bila tnye suami dia ckp xde bau ape2 pun huhuhu #Trimester1 #1st_pregnancy

1 Balas

sis pnya alahan deria bau kot terlebih sensetip ni🤣 hahah mcm2 yaaaa alahan ni. Sya xde pulak mcm tu. Just bau bdan hubby x suka dah🤣

3y ago

itula sis..sy pun x tahu mmg sensitif betul hidung ni...dr jauh aje dh bau huhu..tu kdg cpt nau loya tekak n muntah..Allahu