Boy ke girl.. hehehehe

Hubby kata boy tpi entahlah apa pndpt mommy sekalian

Boy ke girl.. hehehehe
22 Balas

inshaa Allah confirm girl ni . kalau boy dia punya telur a.k.a testis tu lagi besar . ini ada macam berlipat tu memang girl . buatlah 3D kalau nak fah gambar tu

3y ago

yes girl jugak sebab bentuk burger tu . ni berapa minggu dah? 20 lebih ke?

Kalau tgk ni mcm girl. Rupa tu mcm girl punya. Boleh google baby gender ultrasound, tgk images dan bandingkan cara baca utk boy dgn girl kalau nk kepastian 😊

ni boy waktu 17week.. nampak macam puting botol kan? kalau lagi besar bentuk dia macam meriam

moga kedua-duanya sihat... dipermudahkan segala urusan ngandung n melahirkan...

tak jelas la gmbar scan awk punye..ni sy punye..nmpk terus pistol dia😆

sya rgok mxm girl ni,sbb klu boy mmg jelas tgok bulat² tu.ni mcm berlipat

rasa mcm boy.. sbb doc ada tnjuk ary tu beza girl ngn boy😅

doctor cakap apa puan?boy or girl?

28mmgu Mase scn ni eheheheh

sah2 nampak boy tu