Check keputihan

Hrni bgtau doc psl keputihan yg byk n gatal.. trus kna ambik sample..n dpt ubat insert ni.. sbnrnya smlm fikir takot sgt nk bgtau doc sbb bca pngalaman org smua ckp sakit time msuk muncung itik tu.. tp kuatkn diri bgtau jgk doc demi baby.. xnk jd apa2 kt baby ..rupanya tak sakit pon msuk muncung itik tu😂#37w5d

Check keputihan
2 Balas

Mmg xsakit cuma kurg slesa je.. sy msuk mncung dh bpe spnjng hmil smpai lh kndugn 34 mnggu.. now tnggu hri je nie.. #39 mnggu 2 hri#

yela asal kita relax je tak sakit pun. tak selesa je. sy pn inform je doktor byk keputihan sbb takut nnt efek baby lepas bersalin