Nak bertanya

Hrini sya dh 18w 2day.. nak tnya la momy² yg ada di sni,sblm ni sya xprnh rsa sakit gigi atau gusi... time mngndg ni bru rsa.. mmng mcm ni ke..

4 Balas

Normal. Sya pn selalu jdi gusi berdarah. Tp lepas amek kalsium yg doktor bgi bru ok skit. Sis bole consult dgn doktor mntk prescribe kalsium utk daily intake. Goodluck

yup mmg mcm tu. sbb tu kena amik mknn yg ade calcium tu lebih cikit @ sis amik calcium terus, tp minx consult kt nurse / doc sis dlu la.

Ya normal. ☺️

8mo ago

baik sis😊

normal.