Baby berat 3.7kg

hrini saya dah 39W2D. Tadi scan dr ckp baby berat 3.7kg n normal sbb tinggi sy 171cm. Tapi dr bg tarikh smpai 19/10 ni. If okay induced. Sbb dr takut baby lg besar. Takut kna ceaser

11 Balas

Insyallah x de pape tu nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉 https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7

tinggi sya 147cm, brat bdan sya 49kg tpi dpat anak yg kdua 3.96kg tpi alhamdulillah normal...

ank kedua sy 3.89 normal.. alhamdulillah ank sihat .. skrg ank dh 19 tahun..

tkblh ke nk awalkn lg ? utk elak bby cpt bsr

semoga selamat kedua2nya....amin...

semoga dipermudahkan Aamiin

semoga dipermudahkan

up