40 minggu -2/6/2023

Hrini genap 40 minggu ,2/6/23.Saya rsa sakit dkt ari2 saya ,skjp sakit ,skjp x ..tapi x kuat..adakah sy perlu pergi ke hospital untuk check?selain daripada tu x de tnda2 apa lagi…risau la,doktor pun dh bagi surat untuk refer hospital 7/6 ni ,serah diri..kalu boleh x nk serah diri ..takut sngat😢

1 Balas

pergi check. slalunya klu dh lepas due dktr tak bg balik dah. moga dipermudahkan segala urusan ya

12mo ago

Yeke ?sy tanya doktor dkt klinik dia kata x payah lagi KLu x de tanda2..tp sy rsa kerap plk sakit kt ari2 ni..adakah x de pembukaan tu dia suruh balik jgk?sdgkan due tu hrini