Hai. Siapa pernah alami macam ni? Mula2 naik benjol2 kecil, then rasa mencucuk and now jadi gatal2.

How to overcome ye? Kaki also kena camtu. Kulit pun mengelupas. Rasa pedih2 sikit. Hmm

Hai. Siapa pernah alami macam ni? Mula2 naik benjol2 kecil, then rasa mencucuk and now jadi gatal2.
1 Balas

ank dh umo 9 bulan baru xde rase mcm ni... lau tidak gtl2 mcm ni la....

3y ago

Sy sebab alah kucing nurse kabo. Terus lepaskan kucing tu. Tak lama tu, terus elok. Takde dah bintik2 camni smpi skrg. Alhamdulillah. Tp nangiss beria la terpaksa lpskn kucing