Pregnancy Question ❣️

How many months of trying before you guys got pregnant.. please comment below.. Need motivation. Feeling very down.. 😞

50 Balas

Saya 9 bulan, lepastu gugur masa 2 bulan, selang 3 bulan Alhamdulillah rezeki mengandung balik. Now baby almost 9months. Jgn down ya awk. I feel you. In Shaa Allah moga ada rezeki utk awk 🤲🏻

Jgn down and Jgn compare diri kita dengan ni org lain, sis Anak adalah rezeki yang Allah akan bagi Bila Tiba masa nya. انشاء الله masa awak akan Tiba nanti . Keep on berdoa ye

6 month , lepas gugur bulan 5, bulan 6 ada isi balik skrg 35 weeks, jgn stress ya insyaAllah baby dtg waktu yg tepat ♥️ skrg ni enjoy dating dating dgn husband dulu yaaa ♥️

10 years for 3rd bby..jgn down..kna sentiasa ingat rezeki ank tu suma kuasa Allah..kita usaha selebihnya berserah pada Allah..Allah lbh tau apa yg terbaik utk kita🥰🥰

last year dah nak masuk 2 tahun kawen, baru ada baby dalam rahim. survive selama 10 minggu kemudian miscarriage. skrg tengah cuba lagi. moga ada rezeki bagi kami yg ttc ni.

8mo ago

terima kasih banyak untuk motivate saya ❣️ dah all the best to u too kak.. sending u baby dust ..

2 years kahwin, 2 kali miscarriage at 12w... sekarang alhamdulillah pregnant 8mths... jangan putus harapan sis, rezeki anak ni Allah bagi pada masa yg sangat tepat 🥰

jgn Rasa down sngat.. Ada hikmah knapa rezeki lambat.. enjoy dlu dngn husband.. nanti Ada baby busy..mula la rindu masa berdua.. bnyakkan bersabar..Sabar ITU indah..

8mo ago

terima kasih banyak untuk motivate saya ❣️

Lepas miscarried, dalam 1 tahun baru berjaya pregnant. + pjj juga jadi tak dapat nak serious ttc sangat. Good luck mummy. Chill2 dan enjoy the process.

14years after 1st child..unexpected dah..tapi bila rezeki..in sha Allah..lagi unexpected mkn kurma dhuha utk tenaga..but alhamdullilah..get a good news

I conceived 3 months after marriage.. Don't lose hope . I suggest you consult a gynaecologist if you are trying to get pregnant for a long period of time.

8mo ago

thank you for motivating me n sharing your part❣️