Pregnancy Question ❣️

How many months of trying before you guys got pregnant.. please comment below.. Need motivation. Feeling very down.. 😞

50 Balas

Saya dan suami x rancang pun. Kalau ada rezeki alhamdulillah. Kalau xde just cuba lagi. Tapi saya pregnant selepas 9 bulan kahwin

Sy kahwin sept 2019, rezeki first pregnant June 2023.. sekarang dah 35 minggu.. Alhamdulillah, yg penting jgn putus asa ya..

tahun ke 2 kahwin sy gugur 3kali dan bulan 5 ni masuk tahun ke-3 sy gugur lagi kali ke4,awak jngn putus asa oke....

Ttc for 4 years.. Alhamdulillah Allah izinkan jugak saya dan husb ada ank sndri di tahun kelima perkahwinan 😊

Tahun pertama khawin tgu 4bulan tapi keguguran.. slps tu tgu lg dan buat mcm2 untuk lekat dlm 8bulan ..

I've waited for 5 years to have my first born . ❤️.. now she's already 1 year 6 month old 😊.

2month tapi takde rezeki, gugur week ke8. Pastu pregnant balik slps 2 bln gugur. Skrg dah 34week

1st bby 4tahun 2nd bby 4tahun Rezeki ank setiap org berlainan..Yg penting enjoy ur life😍

sy 2 tahun... prgnant lps HSG...lps tu ggur...skrg Allah bg rzki lg.. Alhamdulillah

6 years. Bulan 8 ni masuk 7years. Tapi due dapat sama pulak dengan anniversary .