Pregnancy Question ❣️

How many months of trying before you guys got pregnant.. please comment below.. Need motivation. Feeling very down.. 😞

50 Balas

almost 4month. kalau ni ,awak jgn down yaa, inshaAllah bila sampai masa nanti Allah bagi rezeki anak, awak sabar. skrg enjoy dulu dgn husband ke travel ke apa. kalau org kata, ignore je, sbb benda ni bukan kita suka2x petik dia datang. apa pun semoga awak akan ada rezeki ,byk2x sabar ja tau. ❤ .

4mo ago

terima kasih banyak untuk motivate saya ni ❣️

1st married 8 years.. 2nd married 11 months.. Anak itu hadiah dan rezeki.. Ada anak tak jamin untuk dia tarik kita masuk syurga.. Allah akan bagi bila Dia rasa masa yang sesuai utk kita..Tapi jangan pernah berhenti berdoa dan berusaha..

4mo ago

terima kasih banyak untuk motivate saya ❣️

5 years 🤍 married in 2019, got pregnant 2024.. plan nk buat ivf hujung tahun ni, tapi Allah dah makbulkan doa pada masa yang tepat 🤍 dont lose hope, keep trying, have faith, jaga emosi and enjoy je dating dgn husband. Sampai masa nnt Allah akan makbulkan doa2 kita.

2 months after married. Alhamdulillah. Jgn stress2 ye inshaAllah rzeki anak Allah akan bagi pada wktu yg tepat. Buat smentara ni, stabilkan kewangan suami isteri dulu, spend time dgn pasangan & keluarga/keluarga mentua.

I 1 year 9 months… plus i badan besar 100kg ++.. jgn down okie. Yang penting kena redha. Yang mana kenalan2 pergi umrah atau haji minta mereka doakan. Abaikan mlut orang enjoy your journey with your husband. Honeymoon tiap2 bulan pon x pe 😆

Ank 1st 9thn - mcm² org kata, mandul tu mcm ayat wajib, smp mngelak utk dtg apa² kenduri Ank 1st skg dah 9thn, baru lekat balik, skg tgh preg 2m1w, doakan smoga semua baik² sj.. Jangan rasa down sis, percaya dgn rezeki dr Tuhan..

5years. Kahwin 2017 preg 2022. Plan untuk IVF tp Allah bagi rezeki awal dr tarikh IVF. Insyaallah masanya akan tiba. Jangan sedih2 n pedulikan kata2 negatif org lain. Enjoy dating jalan holiday puas2 dlu. 😊.

5mo ago

Kita sama date kawen and preggy🎉🎉

2years...Tu pun 3kali turun darah ingatkan dah gugur.tp baby kuat sgt utk bertahan dlm perut mama dia ni.alhamdulillah skrg umur dh setahun 4bln.semoga awk akn dpt baby yg sihat sempurna xlama lg.. aamiin 🤲

Hai sis sy 12 tahun baru pregnant yg penting jg kesihatan, amalkan gaya hidup sihat & enjoy je dulu dgn husband pergi dating or vacation.. Yg penting jgn stress ok...Allah akan bagi pada waktu yg tepat

4 years. ingtkan mmg akan pregnant melalui kaedah ivf je sbb ada sejarah endometriosis + tiub falopia tersumbat + pcos. rupa²nya masih ada rezeki pregnant natural lps usaha mcm² cara & Allah izinkan.