Hosp kerajaan suami boleh teman x

Hospital kerajaan suami boleh masuk Labour room n boleh teman x? ☺️ #firstbaby #ingintahu

4 Balas

ikut hospital sis,, saya haritu call,, tempat saya boleh,, n tak perlu kursus,,just perlu buat RTK test ,, so kene sediakan awl awal test tu sng kalau da nk teberanak

mcm GH melaka kan .. kena kursus dlu .. bru somi bleh masik LR tp untuk normal je .. kalu bilik OT tk pat msuk ..

Hospital putrajaya rasanya suami boleh masuk LR (kena buat test dulu) tapi tak boleh stay kat ward

try tanya hospital yg nak bersalin tuh, rasa ada yg boleh n ada yg tak boleh.