My due tomorrow....

Hopefully esk semuanya dipermudahkan.. If x juga bersalin.. Over due la sy.. 1st time Over due... Doakan sy smoga selamat melahirkan anak ke 3... Pengalaman pertama lewat bersalin.. Anak no 1 Dan 2 37Minggu dh selamat melahirkan mereka.. Kali ni lain sikit.. #40WeeksTomorrow #3rdBaby #My1stBabyGirl

21 Balas

InshaAllah..semoga dipermudahkan sis.. doa byk2.. byk2 berjalan.. anyway, sy dh 3 kali overdue.. 🤭🤭 yg no 3, ngam2 41weeks ... nasib baik tak kena induce..

5y ago

X tntu juga fatin.. ikot org.. x semua sama.. sy dua2 boys awal 2minggu...

InsyaAllah akk... Semoga Allah permudahkan segalanya ya akk... Dan semoga akk dan bayi selamat seadanya... Aamiin Allahumma Aamiin 🤲💕

5y ago

You're most welcome akk... 🥰

sama lh kita .. tapi sy ank pertaman .. esok due masih belom ada tanda betol2 nk bersalin lgi .. urmm semoga di permudah kan urusan sis ..

5y ago

Smoga urusan awak pon dipermudahkan juga ye aamin

Semoga dipermudahkan urusan. 😊 sy deliver two girls, mmg over due kedua-duanya. My first boy je yg 38week. 😅

5y ago

Maybe la kn... hihi.. jnji dia sihat n selamat dh Alhamdulillah.... cuma biasalaaa bila dh slalu awl... risau tu ada... 😁 thnx yunk ye.. 😚

Baby baby yg overdue ni kebanyakannya pandai pandai bila dah besar, semoga dipermudahkan sis

5y ago

Aamiiin in shaa Allah

samalah kita sis...harini sy genap 40w tpi xda tnda nak bersalin lgi ☹️☹️..1st bby..

5y ago

Yeke.. smoga dipermudahkan utk awk ye.. sy jd rsau sbb ni 1st time jd cmni.. both baby sy awal 2minggu.. ni jelaa 1st.. tu yg a bit worried

Semoga urusan awak dan baby dipermudahkan oleh allah SWT dan sihat selalu.. Amin3 ya robbalamin

Baby girl. Pemalu orangnya, tu yg memalu nak keluar. Moga dipermudahkan 😊

5y ago

Hehehe... tulaaa rasanya.. aduuh.. Abg2 dia dua2 awal 2minggu.. 37weeks selamat dh bersalin.. yg ni laa over ni.. today ddy dia kne juga g kje.. tmpt kje bising dh dia x g kje 3hr.. rsaukan sy nak bersalin... tp x juga

Inshaallah awk , semga dpmdhkn ursn awk , doa y baik baik. #Me32week

5y ago

In shaa allah awk.. aamin2.. smoga awk pon dipermudahkan aamin...

semoga d permudahkan sis 😊 god bless u n ur baby 🙇