hai mommy² ade x sma cm sy.. dh lwt sebuln lebih n 2hri lepas ade kluar darh wrna coklot cair tpi

hnye 2hri je tpi sikit je setitik #ingintahu #seriusnanya

2 Balas

Symptoms Mcm pregnant awk, sy pun ada keluar spotting sebelum sy tahu yg sy pregnant. Sy ingatkan sy dah nak dtg period, spotting tu keluar 1 hari je, Lepas tu tak dtg2 juga period sy. Lps dah delay 4-5hari mcm tu sy terus buat UPT sbb sy risau klu sy pregnant dan sy tak jaga betul2, takut jadi apa2 pd baby, sbb dah 10thn sy tak pregnant dan sy mmg betul2 nak anak. Alhamdulillah sy mmg pregnant 🤲🏻🥰

1y ago

amin ya allah..

Buat upt

1y ago

👍 Take a good care and health