Baby saya 6blan time tidur kena paksa smpai nangis mengamuk jerit²,normal ke?kadang berjaga 4/5jam

Hmpir burnout

4 Balas

Saya la dgn bby saya😭 . Mata dia dh merah pastu merengek2 . Bila bg tido mngamuk2 mcm kena dera, hmm skrg sdh 6bulan23hri. Ada masa senng tu senng la, ada masa susah tu allahuu nk menngs rasa, bila kita xnk bg tido dia merengek menngs, tp bg tido melalak plk🥲

8mo ago

mental leap ni .. mental leap phase yg pling mncbar ..

Sama baby saya 🥲 nk tido mengamuk, bangun mengamuk.. maybe sakit perut kot . Ada time sng ok la .. ni tetiba je minggu ni.

Siang baby tido tak? Baby overtired. Tu yg dia meragam

8mo ago

Sebelum2 ni mcm ni jugak ka atau baru2 je mcm ni

sama dengan saya 😭