Ibu2 boleh share carseat shopee murah dan berbaloi ?

Hiii., Sy firstmom. Carseat apa yg sesuai dan selamat utk newborn smpai 3 tahun? Nk bli kt shope je. Blh share tk sesiapa yg pnh pakai carseat shoppe . Klau blh bg link atau gmbr. #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu #firstmom #firstbaby #bantusharing

5 Balas

sye beli little one punya. boleh guna sampai 6y. btw sye ade nk jual carseat bby. brand sweet cherry. x pernah guna. beli last year bulan 9. reason to let go sbb dh upgrade carseat isofix. rm150 nego till let go.

1y ago

kluang. seremban/ampang sye boleh hantar kan weekend ni.