minyak kelapa dara

Hiiii mummy , nakk tanyaa mummy2 minum minyak kelapa dara brand apee yee ? First time x tahu nk Bali brand apee

35 Balas

Sy pun minum.. Tak ada apa apa pun. Dr mula preggy sampai la bersalin. Mcm mcm je die punye kelebihan yg sy dgr dan testimonial die.. Dr memudahkan bersalin sampai blh turunkan paras gula.. Mcm mcm lagi tetap sme.. Sakit jugak bersalin. Jahit banyak.. Vacumm..18 jam skit.. Hehe.. Buat para ibu jgn mudah terpengaruh mcm mcm ubat.. Jaga diri memasing.. Jaga makan.. Ckpkan zat dlm bdn.. Senaman pun buat jugak.. Asik melepek xjd ape. Tp jgn agresif sgt la.. Anak sy dah tiga dah.. Yg sulung 15 tahun.. Yg sulung tu xmakan ubat yg viral mcm skanh.. Jaga makan je alhamdulillah mudah bersalin.. Sejak anak kedua dan ketiga.. Mcm mcm kaedah.. Sakitnye la beranak oi haha.. No dua czer no 3 vacum.. Ckp la.. Czer tu sbb emergency. Dh separuh jalan dh.. 🤣🤣🤣

4y ago

Sbnrnyer setiap ank tue laen2 dugaan nyer dri ngandung smpailaa bersalin. Kdg sng kdg ssh. So xleh ckp kt mkn tue x berkesan pun kt mkn nie berkesan..usaha jek